Ik heb goed nieuws! Ik heb een baan gevonden. Dankzij Nestor heb ik mijn Nederlands aanzienlijk verbeterd en door mijn taalvaardigheid was de werkgever onder de indruk, dus ik kreeg meteen een aanbod. 

Heel erg bedankt dat jullie dit project uitvoeren! Het betekent veel voor me! 

Bericht van één van onze taaldeelnemers

Een greep uit de mooie felicitaties die wij mochten ontvangen van onze vrijwilligers naar aanleiding van het winnen van de Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2022 prijs:

  • Zeker een felicitatie waard en ik geef jou als gedreven projectleider ook een groot compliment 👍
  • Dat hebben jullie maar mooi voor elkaar gekregen, zo’n hartelijke organisatie waarbij de vrijwilligers zich ook allemaal gezien weten. Blij dat ik daarbij mag horen!
  • Dikke pluim (ook) voor jullie!! Zonder jou/jullie was ik geen maatje 😃
  • Oh wauw, dat is geweldig. Terechte eer ook voor een prachtig project.
  • Complimenten dat jullie zoveel doen voor andere mensen!
  • Het Maatjesproject is een mooi project, eenvoudig en effectief!
  • Het harde en bevlogen werken van jullie wordt nu beloond!
  • Jullie doen fantastisch werk en maken het vrijwilligerswerk zeer overzichtelijk en plezierig!
Diverse vrijwilligers

Het Maatjesproject is voor mij helemaal geslaagd. Ik heb in een halfjaar tijd een super lieve nieuwe vriendin erbij gekregen. Ik keek elke week weer uit naar de donderdagmiddag, het werd voor ons beide een middagje ontspanning waarbij we allebei een luisterend oor boden. We hadden 1 á 2 uur lang alleen maar gezelligheid. Ik ben super blij met het contact dat ik had met Trudi, ik heb super veel van haar mogen leren en zij van mij. We hebben elkaar geholpen en aangevuld. Ik zal haar nooit vergeten en ik ben het Maatjesproject heel erg dankbaar voor de goede begeleiding.

Iris Donker - Stagiaire

Hallo lieve Janet,
Wil jou bedanken voor alles wat je voor ons doet. Ik ben zo blij met het Maatjesproject om af en toe samen te zijn onder de mensen, dat doet een mens goed. Daar knap je van op en houd je op de been. Jullie doen dat als team super. Bedankt, ga zo door, toi toi.

Yvon de Weerd - deelnemer Maatjesproject

Het Maatjesproject is in volle gang. Zelfs tijdens corona is er op aangepaste wijze contact. De maatjes hebben ook gevraagd of ze nog meer kunnen doen, juist in deze moeilijke tijd.

De leerlingen zijn heel blij met hun maatjes. Wij zien ze ook echt veranderen: ze zijn meer open, ze voelen zich echt gezien en gehoord en ze hebben een vertrouwensband met hun maatjes. Het is echt enorm waardevol! We hebben afgelopen week met de maatjes geëvalueerd en daar ook complimenten overgebracht. 

Maaike Maat - van der Zwan, Zorgcoördinator College de Opmaat

Dankbaarheid voor het bieden van hulp zegt meer dan het ontvangen van geld.

Ans Rietveld

Ik kijk elke week uit naar de gezellige wandeling met mijn wandelmaatje.

Anoniem