/*! loadCSS rel=preload polyfill. [c]2017 Filament Group, Inc. MIT License */ (function(w){"use strict";if(!w.loadCSS){w.loadCSS=function(){}} var rp=loadCSS.relpreload={};rp.support=(function(){var ret;try{ret=w.document.createElement("link").relList.supports("preload")}catch(e){ret=!1} return function(){return ret}})();rp.bindMediaToggle=function(link){var finalMedia=link.media||"all";function enableStylesheet(){link.media=finalMedia} if(link.addEventListener){link.addEventListener("load",enableStylesheet)}else if(link.attachEvent){link.attachEvent("onload",enableStylesheet)} setTimeout(function(){link.rel="stylesheet";link.media="only x"});setTimeout(enableStylesheet,3000)};rp.poly=function(){if(rp.support()){return} var links=w.document.getElementsByTagName("link");for(var i=0;i

Hallo lieve Janet,
Wil jou bedanken voor alles wat je voor ons doet. Ik ben zo blij met het Maatjesproject om af en toe samen te zijn onder de mensen, dat doet een mens goed. Daar knap je van op en houd je op de been. Jullie doen dat als team super. Bedankt, ga zo door, toi toi.

Yvon de Weerd - deelnemer Maatjesproject

Het Maatjesproject is in volle gang. Zelfs tijdens corona is er op aangepaste wijze contact. De maatjes hebben ook gevraagd of ze nog meer kunnen doen, juist in deze moeilijke tijd.

De leerlingen zijn heel blij met hun maatjes. Wij zien ze ook echt veranderen: ze zijn meer open, ze voelen zich echt gezien en gehoord en ze hebben een vertrouwensband met hun maatjes. Het is echt enorm waardevol! We hebben afgelopen week met de maatjes geëvalueerd en daar ook complimenten overgebracht. 

Maaike Maat - van der Zwan, Zorgcoördinator College de Opmaat

Dankbaarheid voor het bieden van hulp zegt meer dan het ontvangen van geld.

Ans Rietveld

Ik kijk elke week uit naar de gezellige wandeling met mijn wandelmaatje.

Anoniem