Datum/Tijd
Date(s) - 07/05/2024
19:00 - 21:30

Locatie
Maatjesproject Hilversum

Categorieën


Uitnodiging film de Laatste Ronde

Beste vrijwilliger van het Maatjesproject,

Zonder vrijwilligers is het Maatjesproject geen maatjesproject en daarom willen we jullie bedanken voor wat jullie allemaal voor ons doen. In samenwerking met het Filmtheater Hilversum organiseren we een filmavond speciaal voor onze vrijwilligers.

De avond vindt plaats op dinsdag 7 mei en de film begint om 19:00 uur.

Heb je je nog niet opgegeven en lijkt het je leuk, aanmelden kan via info@maatjesprojectgooi.nl met vermelding van de Laatste Ronde en jouw naam.

Als jeugdvrienden André, Bart en David, allen diep in de 50, gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in België, blijken ze niet langer onsterfelijk. Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Voor dit sterke vervolg op Ventoux (2015, gebaseerd op de gelijknamige wielerroman van Bert Wagendorp) keren Wilfried de Jong, Leopold Witte en Wim Opbrouck terug. Reinout Bussemaker en Rosa Kreulen zijn nieuw.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Marjan Ockeloen

Directeur Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek