/*! loadCSS rel=preload polyfill. [c]2017 Filament Group, Inc. MIT License */ (function(w){"use strict";if(!w.loadCSS){w.loadCSS=function(){}} var rp=loadCSS.relpreload={};rp.support=(function(){var ret;try{ret=w.document.createElement("link").relList.supports("preload")}catch(e){ret=!1} return function(){return ret}})();rp.bindMediaToggle=function(link){var finalMedia=link.media||"all";function enableStylesheet(){link.media=finalMedia} if(link.addEventListener){link.addEventListener("load",enableStylesheet)}else if(link.attachEvent){link.attachEvent("onload",enableStylesheet)} setTimeout(function(){link.rel="stylesheet";link.media="only x"});setTimeout(enableStylesheet,3000)};rp.poly=function(){if(rp.support()){return} var links=w.document.getElementsByTagName("link");for(var i=0;i

Jeanette van Remmen

Ruim twintig jaar ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige bij uiteenlopende instellingen en bedrijven. De mens in zijn geheel, met al zijn dimensies, is wat mij boeit. Juist om die reden ben ik in 2008 gestart met de opleiding Integratieve Psychotherapie te Amsterdam. In 2012 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ook heb ik 2,5 jaar gewerkt als POH-ggz bij een huisartsenpraktijk.

Vanuit de functie van POH-ggz ben ik bij de werkgroep MeeDoen in Gooise Meren terecht gekomen. En via deze weg benaderd om het ‘tandemmaatjes-project’ op te starten. Een pilot van een jaar, ondersteund door de Gemeente Gooise Meren.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten (tennis, golf, wandelen, skiën) en houd ik van lezen, muziek en stedentrips maken. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zoons, die genieten van het studentenleven.